• Gratis verzending vanaf 45 Euro.
  • Snelle levering binnen 3 - 6 dagen indien anders vermeld.
  • Leuk extraatje bij elke bestelling.
Home » Over ons

Hallo, en nogmaals welkom bij SchitterSter!

Ik ben Joke, ben fulltime kleuterjuf en mama van 2 prachtige kinderen. Vorig jaar tijdens de lockdown ben ik gestart met de cursus kindercoach.  Ik kreeg de smaak te pakken en studeerde ook nog voor opvoedcoach, kinderyoga en wobbelyoga. In September 2020 ben ik dan gestart als zelfstandige in bijberoep met mijn onderneming WensSter. Het ging vrij vlot, de inschrijvingen kwamen binnen en meer en meer kindjes voelden zich beter in hun vel ondanks de Corona.

Opeens terug lockdown waardoor ik al mijn activiteiten moest stopzetten. Toen besloot ik om een webshop op te starten en artikels aan te bieden die zowel bedoeld waren, om zowel de ouders als hun kapoenen te helpen met schitteren. En ja hoor de bestellingen liepen binnen, en genoot er zo van om deze klaar te maken of in te pakken en te versturen, wetende dat ik iemand blij kan maken.

En zoals je ziet heb ik de smaak te pakken, SchitterSter is geboren! Ik zoek altijd naar nieuwe en leuke producten.... heb tenslotte een goede jury thuis rondlopen :-) en zo wil ik iedereen toch wat laten schitteren met het ruime keuze aan producten.

Ik hoop jullie mee te kunnen nemen op mijn Schitterende reis.

Veel Schitterplezier

Joke