• Gratis verzending vanaf 45 Euro.
  • Snelle levering binnen 3 - 6 dagen indien anders vermeld.
  • Leuk extraatje bij elke bestelling.
Home » Sweatheart Candles en Waxmelts

Sweatheart Candles en Waxmelts

Gepubliceerd op 3 december 2021 om 14:36

Sweatheart candles en waxmelts

Het gieten van kaarsen is allemaal begonnen toen ik sukkelde met een tremor in mijn hand, afkomstig van onderliggende stress. Moest dingen zoeken om te doen die hielpen om me te ontspannen. En omdat ik enorm van kaarsjes hou, dacht ik om het ook eens te proberen. Ik ging op zoek hoe ik dit moest doen, en begon te experimenteren. Zocht de juiste kaarsenwas en geuren, deed ideetjes op van potjes en zocht hiervoor ook een groothandel. Toen alles geleverd werd begon het avontuur en het beviel me enorm, kon mijn rust vinden. Nadien begon ik ook met het gieten van wasmelts. Na enkele experimenten had ik het idee, om dit te delen met jullie, en deze heerlijke kaarsen en waxmelts aan te bieden op mijn webshop. 

Maar je kan natuurlijk niet zomaar iets aanbieden zonder het een naam te geven, dus wist ik het ook vrij snel. Mijn kaarsen zouden Sweatheart gaan eten. Vanwaar komt die naam, hoor ik velen onder jullie zich stellen? 

Mijn man en zoon zijn nogal gepassioneerd door alles wat te maken heeft met WOII en verzamelen ook enkele dingen. Zo verzamelen ze ook Sweathearts. Sweathearts werden vroeger door de soldaten gestuurd naar hun moeder of geliefde, als teken dat ze nog in leven waren en aan het thuisfront dachten.  Zijn kleine pins of zakdoekjes met een afdruk.  Vond dit zo een mooi gebaar en een prachtige naam, dat ik deze overgenomen heb voor mijn kaarsen. Want een kaars is ook een mooi gebaar om te geven aan iemand, of in deze tijden op te sturen naar iemand uit teken dat je aan hem of haar denkt.

Sweatheart candles en waxmelts zijn gemaakt uit sojawas, de kaarsen hebben een houten lont. Zijn dus 100% plantaardig en vegan. Ze zijn ook geen massaproductie en één voor één handgegoten.

Ben je benieuwd, neem dan gerust een kijkje in mijn webshop!  Ik hoop dat jullie er even hard van genieten als ik.  

 

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.