• Gratis verzending vanaf 45 Euro.
  • Snelle levering binnen 3 - 6 dagen indien anders vermeld.
  • Leuk extraatje bij elke bestelling.

Een betaalbaar kerstcadeau van 15 euro

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 12:29

Een kerstcadeau van 15 euro? Niet zo een makkelijke opgave, of toch?

Heel vaak is dit het budget dat gebruikt wordt tijdens de feestdagen! Denk maar aan collega's die namen trekken om een kleinigheidje aan elkaar te geven. Maar er zijn ook heel wat (grote) families die (iedereen) een kerstgeschenkje willen geven en hiervoor geen fortuinen uitgeven.

In mijn zoektocht naar leuke en unieke cadeautjes hou ik er steeds rekening mee dat ze bruikbaar en betaalbaar zijn. Een geschenkje geef je recht uit je hart, en dat is wat telt.

Dus in deze blog geef ik je wat cadeautips tot 15 EURO! Stuk voor stuk leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen. Als je op de foto drukt hieronder kom je automatisch op de webshop terecht.

Een kerstcadeautje voor de kids

Cadeautjes met Kerst.... het hoort er sowieso bij voor een kind! Weet je nog hoe spannend het was om een pakje open te mogen maken? Soms ging ik al eens stiekem schudden of voelen aan het pakje. Wat een tijd! En ik weet dat ik als kind veel liever veel kleine geschenkjes kreeg, dan 1 groot.

 

Hierbij dus kadotips tot 15 Euro,.. 

 

 

 

Een kerstcadeautje voor haar

Een kleinigheidje voor je lieve collega? Of misschien geeft jouw kindje wel graag een hebbedingetje aan meter, oma of mama. Het hoeft niet groot te zijn, maar wel leuk & vooral bruikbaar. En dat is soms echt een zoektocht met een laag budget. Want je vindt vaak wel prullaria voor een laag bedrag, maar is degene die dit krijgt er daar iets mee? Vaak niet.

Hieronder vindt je cadeautips voor een budget tot 15 EURO, maar vergeet niet we stellen ook pakketjes samen naar wens.

Een kerstgeschenkje voor hem

Geef maar toe! Hier was je op aan het wachten. Een tof, bruikbaar en betaalbaar geschenk voor mannen. Dat is absoluut DE moeilijkste opgave. Want een cadeau voor mannen is sowieso al moeilijk, laat staan dat het budget niet te hoog mag staan. Want wat geef je zoal aan peter, opa, papa?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.