• Gratis verzending vanaf 45 Euro.
  • Snelle levering binnen 3 - 6 dagen indien anders vermeld.
  • Leuk extraatje bij elke bestelling.

Eigen webshop

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 19:54

Even me kort voorstellen.... Ik ben Joke, ben als hoofdberoep kleuterjuf. Heb twee prachtige kinderen en een lieve man. Vorig jaar had ik besloten om tijdens de corona periode me te verdiepen in kindercoaching, opvoedcoaching, kinderyoga en wobbelyoga. En jaja heb deze opleidingen met een mooi resultaat beëindigd. In september startte ik mijn eigen praktijkje WensSter op, en de inschrijvingen kwamen heel vlot binnen. Maar toen gebeurde het..... tweede lockdown waardoor ik alles op hold moest zetten. Toen besloot ik productjes aan te bieden als een apart onderdeel van mijn website. Ik kreeg veel vraagjes of ik pakjes kon maken en deze persoonlijk kon opsturen. En ja hoor, ik kreeg de smaak te pakken. Telkens wanneer er een bestelling binnenkwam was er een soort adrenaline opstoot; begon vol liefde aan de bestelling. En zo heb ik de kriebels te pakken gekregen om een uitgebreidere webshop op te richten met allerlei leuke en aangename productjes voor zowel kinderen als volwassenen. 

 

Maar waarom de naam SchitterSter en niet WensSter?

Daar heb ik een hele logische verklaring voor.

Met WensSter richt ik me op kindercoaching, kinder- en wobbelyoga. Want het is voor elke ouder een wens om hun ster te zien schitteren. Soms kan je Ster zich niet goed in zijn vel voelen (vb. pesten, slaapproblemen, gedragsproblemen, ....) en dan ben ik er om je Ster hiermee te helpen. 

Met SchitterSter richt ik mijn aandacht op de productjes die je Ster laten schitteren als ze deze in handen krijgen. Ik kan u garanderen dat dit zal werken want mijn kids leven zich af en toe wel eens uit in mijn winkeltje. Begrijp me niet verkeerd, ze zetten de boel niet op stelten maar zijn heel nieuwsgierig wanneer hun mama iets nieuws ontvangt en willen deze dan ook eens uitproberen.

 

Alvast veel Schitterplezier

Liefs 

Joke

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.